Fasiliteter
Velkommen til Rognstranda. Under finner du all informasjon om vårt tilbud til våre gjester. Har du spørsmål er det bare å kontakte oss.

Vi har åpent fra 1. mai til 31. august

Drop-in

Vår idylliske campingplass er åpent fra 1 Mai til 31 August og har plass til omtrent 230 campingvogner/ bobiler av alle størrelser. Som gjest på Rognstranda Camping har du alltid tilgang til alle våre fasiliteter som du finner mer informasjon om på denne siden.

Du kan velge mellom plass på vår øvre del, som ligger på en lun eng med en fantastisk lekeplass for barna, eller på andre siden med utsikt mot vannet og i umiddelbar nærhet til våre strender og strandkiosk.

Leiligheter

På toppen av servicebygget ved inngangspartiet ligger to helt nye og topp moderne leiligheter med alle fasiliteter. De ligger begge med utsikt over øvre del av campingplassen med egne uteterrasser.

Dersom du ikke har med eget sengetøy, kan du leie det av oss. Priser for leie av leiligheter.

Sea Star – 70 m² / 4 personer

Sea Eagle – 80 m² / 6 personer

Servicebygg med bad og dusj

Enten du har fast plass hele året eller er på drop-in på Rognstranda Camping, har du og din familie alltid tilgang til våre flotte fasiliteter. Våre to servicebygg ligger ved hovedinngangen og ved stranden. Begge bygg har toalett, dusj, kjøkken med oppvaskmuligheter, samt vaskerom med vaskemaskiner. Her kan du benytte toalett eller ta en varm dusj i egne private avlukker etter en herlig dag på stranden. Hovedbygget har nylig fått egen barneavdeling med egne dusjer og toaletter for barn.